ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Кафедра гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії на Дні відкритих дверей ХДАЕУ

Херсонський державний аграрно-економічний університет у рамках профорієнтації провів відкритий захід для всіх майбутніх абітурієнтів 2024 – ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Актуальні проблеми психології»

1 травня 2024 року на онлайн-платформі Zoom проведено чергове засідання студентського наукового психологічного гуртка «Актуальні проблеми психології» з теми «Життєва позиція» засобами музичної терапії.

Детальніше...

Перемога у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт

25 квітня 2024 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулася підсумкова науково-практична конференція Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт "Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку".

Детальніше...

Весняна школа в рамках проєкту Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities» UniTECH

В період з 16.04.2024 по 25.04.2024 року представники агрономічного факультету ХДАЕУ, професор Олександр АВЕРЧЕВ, доценти кафедри рослинництва та агроінженерії Тетяна БАКЛАНОВА та Олена СИДЯКІНА прийняли участь у проєкті UniTECH.

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації» Welcome to Ukraine: A Land of Wonders, History, and Culture

6 травня 2024 року викладачка кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Юлія Главацька ознайомила здобувачів вищої освіти ХДАЕУ з етимологією слова «Україна».

Детальніше...

Відкрийте світ фізики: незабутні експерименти на Дні відкритих дверей у Херсонському державному аграрно-економічному університеті

2 травня Херсонський державний аграрно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для учнів шкіл Кропивницького! Цього дня майбутні абітурієнти мали змогу не лише познайомитися з університетом, але й поринути в захопливий світ фізики.

 

Детальніше...

Краєзнавча мандрівка кав’ярнями старої Одеси

Здобувачі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ХДАЕУ, які тимчасово проживають у м.Одесі, відвідали лекцію краєзнавиці Катерини Єргєєвої «Кав’ярні старої Одеси».

Детальніше...

Цікаві факти!

Національним банком України 26 квітня 2024 року, у 38-му річницю Чорнобильської катастрофи введена в обіг пам’ятна монета номіналом 5 грн "Чорнобиль. Відродження. Лелека чорний".

Детальніше...

Українська мова

Розвиваймо, популяризуймо, нашу рідну - українську. Допоки жива мова,- житиме душа, житиме й нація. Спілкуватися українською мовою в реаліях сьогодення – це не тільки престижно, а круто та авторитетно.

 

 

 

 

Детальніше...

Освітні можливості для #ErasmusGeneration

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Erasmus Student Network Ukraine та Українською асоціацією студентів організовує серію вебінарів «Освітні можливості для #ErasmusGeneration» у форматі онлайн на платформі Zoom.

 

Детальніше...

Профорієнтаційні заходи кафедри ботаніки та захисту рослин

1 травня 2024 року декан агрономічного факультету, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин Мринський І.М. відвідав ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім.В.Порика Білоцерківського НАУ». 

 

Детальніше...

Великдень – найвеличніше свято українців

Великдень - це найважливіше у християнському календарі і дуже давнє за походженням свято. Цього дня християни згадують воскресіння Ісуса Христа через 3 дні після його страти на хресті. Дата свята обчислюється за місячним календарем і щороку змінюється.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Міжрегіональний навчально-практичний центр розвитку сільських територій

24 жовтня 2012року на засіданні вченої ради університету прийнято рішення про створення Міжрегіонального навчально-практичного центру розвитку сільських територій на базі Інформаційно-консультативного центру Інституту післядипломної освіти та дорадництва ХДАУ. Затверджено Положення про Міжрегіональний навчально-практичний центр розвитку сільських територій ДВНЗ ХДАУ