ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Весняна школа в рамках проєкту Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities» UniTECH

В період з 16.04.2024 по 25.04.2024 року представники агрономічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, завідувач кафедри землеробства, професор Олександр АВЕРЧЕВ, доценти кафедри рослинництва та агроінженерії Тетяна БАКЛАНОВА та Олена СИДЯКІНА прийняли участь у проєкті UniTECH. Весняна школа відбувалась в рамках проєкту Jean Monnet «Європейський трансфер технологій для українських університетів» UniTECH («European technology transfer for Ukrainian universities» (UniTECH)) – 101047891 за програмою JEAN-MONNET CHAIRS. Цілями школи було розширення кращих практик ЄС у трансфері технологій для українських університетів, підприємств та інноваційних центрів.

До Весняної школи проєкту UniTECH долучилось понад 240 учасників з усіх куточків України.

Керівник проєкту, професор Ігор ОЛЕКСІВ розповів про ідею та цілі Весняної школи та представив тренерів даної школи. Запрошеним спікерами були: Henrik BLOMGREN (Швеція), Бертран ТОРТЕЛЬЄР (Франція), Айван ЗУПІК (Великобританія), Стефані КАУДЕЛА-БАУМ (Швейцарія), Роман НЕБЕСНИЙ, Олена ЛУКАЧУК,  Ігор ОЛЕКСІВ,  Вікторія ХАРЧУК, Олег ДУМА (НУЛП), Ірина НЄННО (НУ імені І.І. Мечникова), Олександр КРАКОВЕЦЬКИЙ (CEO DevRain, CTO DonorUA, Ph.D., Microsoft Regional Director, Microsoft AI Most Valuable Professional).

 Надзвичайно цікавою та продуктивною була Q/A сесія, під час якої учасники ділились власним досвідом та обмінювались міркуваннями за окресленими тематиками.

Дякуємо спікерам за приділений час та професіоналізм! Всі учасники отримали неймовірні враження від доповідей та презентацій спікерів. Щиро дякуємо за глибоке занурення до оголошених тем та як ніколи актуальне критичне мислення та комунікативні дискусії. Є над чим замислитися та сподіваємось зустрітися знов на майбутніх заходах, було дуже цікаво та пізнавально! Наснаги організаторам та нових успішних заходів! 

За результатами  навчання всі учасники отримали сертифікати обсягом 30 год. (1 кредит ЄКТС).

Автор: Тетяна БАКЛАНОВА