ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Розширена наукова рада університету



Зустріч гостей

 

 


Урочисте привітання
голови обласної державної адміністрації Костяка Миколи Михайловича
і голови обласної ради Пелиха Віктора Григоровича


Зустріч і супровід гостей на розширену наукову раду університету
(зліва на право - голова обласної державної адміністрації Костяк Микола Михайлович; ректор університету Базалій Валерій Васильович; голова обласної ради Пелих Віктор Григорович)


Початок роботи розширену наукову раду Херсонського державного аграрного університету
(вітальне слово ректора університету, професора Базалія В.В.)

Присутні розширеної наукової ради університету
На науковій раді представлені попередні досягнення, сучасний стан і перспективи розвитку університету, обговорювалися питання подальшого розвитку аграрної науки і освіти в Херсонській області до 2015 року.

Виступ голови обласної державної адміністрації Херсону
Костяка Миколи Михайловича

За сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, голова обласної державної адміністрації Костяк М.М. нагородив почесними грамотами і подяками науково-педагогічних працівників університету: к.с.-г.н., доценти Шевченко В.Ю., Онищенко С.О., Жужа В.В., Ковтун В.А.

Виступ голови обласної ради Херсону Пелиха Віктора Григоровича

З метою підтримки обдарованої учнівської, студентської та наукової молоді, кращих педагогічних працівників обласною державною адміністрацією Херсону у співпраці з обласною радою з 2010 року реалізовується Програма щодо запровадження обласних стипендій.
Понад 1300 кращих учнів, студентів, педагогів отримали у цьому році обласні стипендії. Вперше за роки незалежності кращі молоді науковці Херсонщини почали отримувати заохочувальні премії з обласного бюджету у розмірі 5000 грн.

«Наша мета -  підготувати кращих випускників вищих навчальних закладів області до роботи на конкретних виробництвах та забезпечити їм перспективу кадрового росту» - голова обласної державної адміністрації Костяк Микола Михайлович.