ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Стажування для викладачів кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ в продуктовій ІТ-компанії GENESIS

Доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Ганна ДИМОВА пройшла інноваційне стажування для викладачів з курсу «Менеджмент у продуктовому ІТ» від компанії Genesis.

Genesis – це українська кофаундингова ІТ-компанія, що будує глобальні технологічні бізнеси разом із найкращими підприємцями Центральної та Східної Європи та один із найбільших глобальних паблішерів неігрових застосунків. Екосистема бізнесів Genesis налічує понад 25 проєктів, які працюють у чотирьох напрямах — мобільні застосунки, онлайн-медіа, класифайди та R&D. Застосунки, створені в екосистемі Genesis, завантажили понад 400 мільйонів користувачів по всьому світу. Основні ринки компанії — це США, Європа й Африка. Одним із пріоритетних напрямків роботи Genesis є освіта. Окрім безкоштовних корпоративних шкіл для співробітників, компанія організовує освітні заходи для всіх, хто цікавиться сферою технологій.

Всеукраїнський освітній курс-стажування «Менеджмент у продуктовому ІТ» від IT-компанії Genesis – це інтерактивний курс у форматі змішаного навчання для студентів українських ЗВО, який складається з передзаписаних лекцій та інтерактивів на LMS-платформі, які викладач впроваджує у поєднанні із лекційно-семінарськими заняттями.

Інтерактивні курси розроблено за ініціативи ІТ-компанії Genesis за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти й науки України. Для інтеграції курсів у ЗВО викладачі проходять навчання з підвищення експертизи в методології викладання курсів та збільшення обізнаності у продуктовому IT. За результатами навчання викладачі отримують сертифікати з переліком компетентностей та право на інтеграцію курсів. Сертифікати також містять кількість кредитів та ідентифікаційний номер.

Компанія проводила модернізацію інтерактивної платформи та безпосередньо самого курсу. Викладачі, які проходили курс «Менеджмент у продуктовому ІТ», стали першими і змогли побачити продукт Strum – платформу для навчання. Курс має вдалий формат, що поєднує короткі лекції, віртуальне стажування, завдання для перевірки, а також багато життєвих прикладів та практичних порад. Під час стажування для отримання ролі «Викладач» на платформі Strum потрібно було пройти успішно цей курс в ролі студента, отримати Сертифікат Студента та опанувати роль Викладача, пройшовши додаткове тестування. Курс та всі тестування були пройдені успішно, в результаті були отримані:

  • Сертифікати Студента та Викладача;
  • дозвіл на впровадження курсу у ЗВО;
  • доступ для студентів до інтерактивної онлайн-платформи (онлайн-завдання, відео, кейси, тестування).