ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони змагань з футзалу!

Не встигли ще відновитись після змагань з волейболу здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету прийняли активну участь й в проведені першого етапу онлайн-змагань з футзалу в межах обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України. На цей раз здобувачі продемонстрували свої вміння в володінні футбольним м'ячем. Змагальна програмам складалась з двох практичних вправ: жонглювання футбольним м'ячем та удари по воротах! Аналогічно до інших змагань здобувачі готувались до проходження теоретичних тестів з даного виду спорту. Змагання проводились окремо як серед юнаків так і серед дівчат!

За результатами цих змагань, в яких прийняло участь 27 хлопців та 8 дівчат викладачі фізичного виховання сформували збірну команду університету, яка представила заклад на обласних змаганнях серед всіх ЗВО області. Фінальні змагання проходили в ІІІ тури: І тур – теоретична частина модуля «Футбол» за навчальною програмою; ІІ тур – техніка жонглювання м'ячем; ІІІ тур – техніка ударів по воротам. Також визначались переможці загальнокомандних змагань, переможці в особистих змаганнях та переможці в певних номінаціях!

Приємно відзначити, що за підсумками змагань з футзалу за теоретичними знаннями з волейболу І місце посів представник факультету архітектури та будівництва Гараєв Богдан, ІІ місце зайняв Черков Андрій, ІІІ місце дісталось Білому Олександру з економічного факультету. За результатами практичних вправ: в жонглюванні І місце посів студент економічного факультету Заварихін Сергій з результатом 210 набивань м'яча, він також зайняв друге місце в ударах по воротам.

У дівчат взагалі всі перші місця вибороли представниці Херсонського державного аграрно-економічного університету! В особистих змаганнях: І місце — Жабченко Софія (факультет архітектури та будівництва), ІІ місце — Бабенко Валентина (агрономічний факультет).

В командному заліку хлопці Херсонського державного аграрно-економічного факультету переконливо посіли перше місце! У дівчат, не зважаючи на переконливі перемоги в особистих номінаціях, в загальнокомандному підрахунку збірна ХДАЕУ посіла друге місце!

 

Вітаємо наших здобувачів та їх викладачів Євгенія Стрикаленко, Артема Гараєва, Юлію Барановську, Юрія Кана з гарним результатом і бажаємо так же гарно виступити в останньому виді змагань - баскетбол, які стартує найближчим часом та гідно представити Херсонський державний аграрно-економічний університет!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Юрій Кан, викладачі Юлія Барановська, Артем Гараєв.