ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Найкращий подарунок–книга!

Недарма кажуть, хочеш порадувати людину – подаруй їй книгу. Адже книга відкриває нам Світ, може занурити в минуле, має відповіді на багато запитань та є невід’ємною складовою освітнього процесу. А якщо такий презент зробити бібліотеці, де вона може принести користь не одному читачу, а багатьом, то це надає йому ще більшої цінності. 

Сьогодні, 1 травня, завідувач кафедри землеробства Херсонського державного аграрно-економічного університету, доктор сільськогосподарських наук, Аверчев Олександр Володимирович  відвідав Кіровоградську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Д. І. Чижевського – яка є однією з найстаріших в Україні, найбільшою за обсягом фондів книгозбірня області.

З метою поповнення фонду та ознайомлення з науковими здобутками науковців ХДАЕУ Олександр Володимирович подарував бібліотеці авторські книги, наукові видання, збірники наукових праць колективу університету. Та розповів, про Херсонський державний аграрно-економічний університет, який славиться видатними вченими та, незважаючи на складні часи, продовжує працювати та відкривати нові наукові горизонти.

В свою чергу, Животська Валентина Григорівна, директор, заслужений працівник культури України подякувала за книги та відзначила, що вони обов’язково знайдуть свого читача, стануть важливою частиною бібліотечного фонду.

Дякуємо колективу Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського за гостинну зустріч та за слова підтримки Херсону. Разом працюємо на благо нашої країни.