ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Міждисциплінарні наукові студії 2024»

26 квітня 2024 року економічним факультетом Херсонського державного аграрно-економічного університету було проведено Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Міждисциплінарні наукові студії 2024», метою якої було об'єднати молодих дослідників для спілкування, обміну досвідом та науковими здобутками.

У конференції взяли участь більш ніж 100 молодих науковців з різних куточків України, що представляли такі заклади вищої освіти, як Льотної академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький), Херсонського державного аграрно-економічного університету, Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький), Університет Григорія Сковороди в Переяславі (м. Переяслав), Херсонського державного університету (м. Івано-Франківськ) та інших.

Пленарне засідання розпочалося з вітальних слів проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності ХДАЕУ Сергія Лавренко, декана економічного університету ХДАЕУ Наталі Кириченко, виконуючої обов'язки керівника Відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області Світлани Кравцової та інші представники наукової та бізнес спільнот.

Здобувачі вищої освіти презентували результати своїх наукових досліджень, що призвело до жвавого обговорення кожної доповіді, які стали поштовхом до нових досліджень та пошуку відповідей на складні питання.

Після завершення Пленарного засідання учасники долучилися до засідань секцій. В межах конференції працювало 7 секцій: підприємництво, облік та фінанси в умовах сучасних викликів; психологічні тенденції розвитку сучасної освіти; соціально-економічний розвиток України в сучасних умовах; готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: реалії, виклики та відновлення; теоретичні та практичні проблеми публічного управління та права; менеджмент та маркетинг: адаптивність до викликів нової економіки; математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці та агробізнесі. Сім секцій конференції стали майданчиком для глибоких дискусій та активних обмінів думками. Від підприємництва та фінансів до психологічних тенденцій у сучасній освіті - кожен напрямок відобразив важливі аспекти розвитку сучасного світу.

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Міждисциплінарні наукові студії 2024» стала не лише платформою для обміну ідеями та дослідженнями, але й важливим кроком у напрямку розвитку щасливого та відбудованого майбутнього. Переконані, що результати обговорень та досліджень молодих науковців знайдуть своє відображення в реальному світі, допомагаючи створити краще майбутнє для нашої країни.

Дякуємо всім учасникам, спікерам, організаторам та всім, хто зробив цей науковий захід можливим. Нехай наші наукові здобутки продовжують відкривати нові горизонти знань.

До нових зустрічей на майбутніх наукових заходах!

 Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!