ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Четвертий день конкурсу англійської мови ENGLISHLANGUAGEQUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Конкурс ENGLISHLANGUAGEQUEST, організований викладачами іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Херсонського державного аграрно-економічного університету «перейшов екватор». Сьогоднішні детективи смаків занурилися у пошуки кулінарних шедеврів англомовних країн. Їхнім завданням було розгадати таємниці фотографій, визначити традиційні страви та описати одну з них, розкриваючи її секрети.

Описуючи страви англійською мовою, учасники конкурсу вивчили багато нових слів та виразів, пов'язаних з їжею, кулінарією та описом смакових якостей. Знайомство з кухнями різних країн – чудовий спосіб покращити свої мовні навички та розширити знання про англомовний світ.

Команда ENGLISH LANGUAGE QUEST бажає всім учасникам успіху! Нехай ваші зусилля та наполегливість принесуть вам визнання та задоволення! Believe in yourself and conquer the final day! Success awaits!

Автор: Любов Бойко (25.04.2024)