ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки роботи IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні»

23 квітня кафедрою готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського ДАЕУ було проведено IІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні». До участі у роботі конференції долучилося понад 100 науковців, здобувачів вищої освіти та аспірантів із багатьох навчальних закладів та наукових установ України.

Роботу наукової конференції відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, к.с.-г.н., доцент Сергій ЛАВРЕНКО, який озвучив головну мету заходу, акцентував увагу на необхідності проведення таких заходів та побажав учасникам плідної роботи, цікавих дискусій, потужного мозкового штурму. Декан економічного факультету, к.е.н., доцентка Наталя КИРИЧЕНКО наголосила, що даний форум важливий для обміну думками та ідеями досліджень у сфері гостинності, які стають все більше актуальними і стратегічно важливими у часи невизначеності. Завідувачка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, к.е.н., доцентка Катерина НІКІТЕНКО подякувала всім учасникам, що долучилися до конференції та звернула увагу здобувачів вищої освіти на користі отримання додаткових знань та досвіду від таких наукових заходів.

На конференції були обговорені ключові питання розвитку індустрії гостинності в Україні у сучасних умовах. Програма заходу була насиченою і багатою на цікаві доповіді та яскраві презентації.

Марина Балджи - д.е.н., професорка кафедри менеджменту, Міжнародний гуманітарний університет, м. Одеса. Тема: «УПРАВЛІНСЬКІ ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СПРИЙНЯТТЯ СПОЖИВАЧАМИ ПОСЛУГ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ»

Дмитро Клиновий - к.е.н., с.н.с., доцент, Інститут демографії та проблем якості життя НАН України, м. Київ. Тема: «ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ ЯК СКЛАДОВА КРАФТОВОЇ ЕКОНОМІКИ».

Марія Плотнікова - к.е.н., доцентка кафедри економіки, підприємництва та туризму, Поліський національний університет, м. Житомир. Тема: «ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ».

Наталія Аверчева - к.е.н., доцентка кафедри соціальних та поведінкових наук, Херсонський державний аграрно-економічний університет, м. Херсон (м. Кропивницький). Тема: «ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ СФЕРИ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ».

Юлія Главацька - к.філол.н., доцентка кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук, Херсонський державний аграрно-економічний університет, м. Херсон (м. Кропивницький). Тема: «SOFT SKILL PROFICIENCY IN THE HOSPITALITY INDUSTRY: EMOTIONAL INTELLIGENCE»

Галина Матусяк - к.філол.н., доцентка кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук, Херсонський державний аграрно-економічний університет, м. Херсон (м. Кропивницький) Тема: ««ДУХОВНЕ ЖИТТЯ ЛЬВІВСЬКИХ КАВ’ЯРЕНЬ ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ»

Ілона Катуніна - здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 року навчання, науковий керівник: Круковська О.В. - к.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ХДАЕУ. Тема: «ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ТА КОМФОРТУ ТУРИСТІВ У ПОДОРОЖІ ЗА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ».

Діана Бєлік - здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 року навчання, науковий керівник: Середа Н.М. - к.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, ХДАЕУ. Тема: «ОСОБЛИВОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ».

Підводячи підсумки роботи конференції к.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Вікторія БОЙКО відзначила, що головна мета заходу досягнута та подякувала всім учасникам конференції за плідну роботу і висловила сподівання на подальшу співпрацю у майбутньому!

Всі разом ми наближаємо перемогу нашої держави і зробимо все можливе, щоб прискорити відновлення індустрії гостинності Херсонщини!

Автор: модератор конференції – Вікторія БОЙКО