ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підготовка до професійного старту! Настановчі збори напередодні проходження виробничої (переддипломної) практики здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня 4 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент»

На кафедрі менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій відбулися настановчі збори, присвячені початку виробничої (переддипломної) практики у здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання спеціальності 073 «Менеджмент», яка запланована на період з 22.04.2024 р. по 24.05.24 р.

Здобувачі освіти отримали детальну інформацію стосовно організації практики, вимог щодо її проходження та очікуваних професійних результатів у підсумку. Викладачі кафедри надали вичерпні вказівки щодо організації та планування роботи під час практики, а також зазначили ключові аспекти, які слід враховувати для успішного завершення цього етапу навчання.

Повод Т. М., помічник декана економічного факультету з навчальної роботи, під час свого виступу звернула увагу на важливості своєчасного оформлення документів, пов'язаних з проходженням виробничої (переддипломної) практики, а також акцентувала увагу присутніх на деяких практичних аспектах цього етапу професійної підготовки майбутніх бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент».

Завідувач кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, Жосан Г. В., детально представила мету, завдання та графік проходження практичної підготовки здобувачів. Вона також розкрила особливості виробничої (переддипломної) практики, підкресливши її значення як ефективного інструменту для отримання практичного досвіду в умовах реального виробництва.

Доцент кафедри рослинництва та агроінженерії, Ревтьо О. Я., ознайомила здобувачів з основними питаннями охорони праці та безпеки життєдіяльності, а також висвітлила специфіку проходження практики на виробництві в умовах воєнного стану в країні. Зокрема, було наголошено на важливості забезпечення особистої безпеки та надання першої допомоги в надзвичайних ситуаціях та потребі швидкого реагування на непередбачувані обставини.

Олійник І. В., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, під час свого виступу наголосив на порядку підготовки документації з виробничої (переддипломної) практики та зупинився на деяких важливих моментах під час оформлення та систематизації результатів її проведення.

Зустріч, без перебільшення, стала важливою подією для майбутніх бакалаврів, оскільки була сфокусована саме на організацію та успішне проходження майбутньої виробничої (переддипломної) практики на провідних підприємства Херсонської та Кіровоградської областей різних форм власності.

Тому бажаємо нашим здобувачам натхнення, творчої наснаги та успішної реалізації основних завдань виробничої (переддипломної) практики! Успіхів Вам, друзі!