ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Другий день конкурсу англійської мови ENGLISH LANGUAGE QUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Сьогодні, 23 квітня 2024 року, святкуємо Міжнародний день англійської мови – мови науки, бізнесу, дипломатії та культури. Вивчення англійської мови – це інвестиція в майбутнє, це ключ до нових знань, можливостей та горизонтів. Незалежно від того, чи ви говорите англійською як рідною мовою, чи вивчаєте її, як другу, цей день – це підстава пишатися своїми знаннями та продовжувати вдосконалюватися. Англійською мовою розмовляють близько 1,5 мільярда людей у всьому світі. Це офіційна мова 53 країн і найпоширеніша мова в Інтернеті.

В Херсонському державному аграрно-економічному університеті продовжує свою роботу ENGLISH LANGUAGE QUEST, який організували викладачі іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук.

Завданням другого дня було спланувати візит до англомовної країни. Головна вимога: звернутися до чату GPT за інформацією від місцевих жителів (щось оригінальне і невідоме пересічному туристу). ChatGPT надає вам унікальну можливість знайти будь-яку необхідну інформацію. Але ШІ (штучний інтелект) не досконалий, ви повинні вміти збирати та обробляти інформацію.

Результат: створення постеру або презентації за власним дизайном (фото, малюнки, цікаві факти).

Критерій оцінювання: максимальна оцінка за виконане завдання – 10 балів, відповідно по 2 бали за кожну категорію. Завдання оцінювалося на основі оригінальності постеру, а також бралися до уваги відповідність темі та правильність написання (граматична, лексична, орфографічна).

Команда ENGLISH LANGUAGE QUEST бажає вам блискучої перемоги! Ми віримо у ваші знання та навички! May the quest be a source of inspiration and motivation for you!

Автор: Катерина Совач (23.04.2024)