ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання ректорату ХДАЕУ

Сьогодні відбулося чергове засідання ректорату ХДАЕУ в режимі онлайн. Очолював засідання ректорату університету Юрій Кирилов. Традиційно обговорювались питання організації освітнього процесу, збереження та обліку матеріальних цінностей університету, проведені й заплановані ремонтно-відновлювальні роботи в головному навчальному корпусі університету, гуртожитках та інших приміщеннях університету.

Під час засідання було розглянуто основні питання, які виникають в процесі підготовки та формування акредитаційних справ в умовах воєного стану та переміщення університету.

На обговорення було винесено також окремі питання з організації Дня відкритих дверей у м. Кропивницький. Ректор наголосив на важливості дотримання правил безпеки у разі оголошення сигналу повітряної тривоги та доручив проректору з адміністративно-господарської роботи Сергію Незнамову забезпечити належні заходи інформування присутніх про порядок дій під час повітряної тривоги.

Перший проректор Вікторія Грановська доповіла про подані на розгляд акредитаційні справи окремих спеціальностей, а також про завершення формування каталогу дисциплін вільного вибору та початок голосування.

Проректором з наукової роботи та міжнародної діяльності Сергієм Лавренком відмічено збільшення надходжень за госпдоговірними темами, а також наголошено на необхідності формування списку потенційних керівників наукових досліджень здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня освіти на наступний рік.

Керівники структурних підрозділів прозвітували про виконані завдання, отриманні на минулому ректорату, а також поточний стан справ у відповідних відділах.

Декани факультетів доповіли про перебіг освітнього і виховного процесу на факультетах, динаміку зменшення заборгованості щодо оплати за надані освітні послуги, прозвітували за проведені профорієнтаційні заходи, підготовку до Дня відкритих дверей та ювілейного видання ХДАЕУ, приуроченого до 150-річчя університету.