ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Настановча лекція з виробничої переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 201 Агрономія

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – невід’ємна компонента освітньо-професійної програми «Агрономія», завершальний етап практичного навчання, метою якого є узагальнення і вдосконалення здобутих знань, практичних умінь та навичок, оволодіння професійним досвідом, а також збір матеріалів для написання кваліфікаційної робіти.

19 квітня 2024 р. проведено настановчу лекцію з виробничої переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 201 Агрономія. На зустрічі були присутні декан агрономічного факультету Іван МРИНСЬКИЙ, здобувачі вищої освіти та керівники практики від університету. Під час конференції було розглянуто обов’язки студента-практиканта, терміни, основну мету та завдання практики, зміст звітної документації та порядок її оформлення, процедуру публічного захисту звітів з виробничої практики, обговорено виробничі питання щодо особливостей проведення виробничої практики в умовах воєнного часу. Окрема увага була акцентована на необхідності дотримання техніки безпеки студентами під час проходження практики.

Бажаємо здобувачам вищої освіти належним чином виконати завдання практики!

Автор: Тетяна БАКЛАНОВА