ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Настановча конференція з виробничої переддипломної практики для здобувачів економічного факультету

У межах підготовки до виробничої переддипломної практики, 19 квітня відбулося традиційне настановче заняття для здобувачів спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 076 Підприємництво та торгівля і 051 Економіка. Привітальне слово до присутніх висловила в.о. завідувача кафедри підприємництва, обліку та фінансів Алла Карнаушенко, підкресливши важливість практичної підготовки майбутніх фахівців, особливо в сучасних умовах.

Інструктаж з питань охорони праці та техніки безпеки провела доцент кафедри рослинництва та агроінженерії Олеся Ревтьо.

На особливостях проходження виробничої переддипломної практики, дотримання термінів її проходження було акцентовано увагу доцентом  Тетяною Повод -  відповідальною за практичну підготовку здобувачів економічного факультету.

Відповідальна за практику від кафедри підприємництва, обліку та фінансів Світлана Коваль детально пояснила здобувачам процес практики, вимоги до документування, звітності та критеріїв оцінювання. Доцент Наталія Аверчева ознайомила із вимогами і змістом практики за ОПП «Економіка», акцентувала увагу на необхідності дотримання графіку і календарного плану практики, постійного взаємозв’язку з керівниками практики від кафедри.

Після детального огляду тематичних планів проходження практики для кожної спеціальності, здобувачі активно задавали питання щодо  особливостей проходження практики,  на які отримали розгорнуті та детальні відповіді. Викладачі висловили переконання, що отримані під час навчання знання та навички стануть в пригоді здобувачам під час проходження виробничої переддипломної практики на реальних підприємствах бізнес середовища.

Бажаємо здобувачам успішної переддипломної практики!

Нехай кожен день практики буде наповнений новими знаннями та можливостями для особистого та професійного зростання!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до Перемоги!

Автор: доцент Світлана КОВАЛЬ