ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція від MASTER:Бухгалтерія: нові можливості в автоматизації бухгалтерського та податкового обліку

17 квітня 2024 року за ініціативою кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету для студентів економічного факультету в рамках вивчення дисципліни «Цифрові технології в обліку та оподаткуванні» проведена гостьова лекція «Програмне рішення автоматизації бухгалтерського та податкового обліку від українського розробника: збільшення продуктивності та економія часу» від MASTER:Бухгалтерія відповідно до підписаного раніше меморандуму про співпрацю.

Тематика зустрічі викликала значний інтерес серед здобувачів вищої освіти та викладачів економічного факультету Університету.

Спікерами виступили Вікторія Вембер - бізнес-тренер ТОВ «МАСТЕР: СТРІМ» та Ольга Бондар - менеджер з розвитку партнерської мережі.

Під час лекції були висвітлені такі питання:

  • Хто розробник програмного продукту MASTER:Бухгалтерія?
  • Які галузеві рішення пропонує MASTER:Бухгалтерія?
  • Успішні кейси використання MASTER:Бухгалтерія.

Практична частина лекції включала огляд інтерфейсу та функціоналу програмного забезпечення, а також демонстрацію його можливостей. Учасники мали можливість поставити спікерам питання, на які отримали вичерпні та фахові відповіді.

Загалом, гостьова лекція стала цінним джерелом інформації для здобувачів вищої освіти та викладачів Університету, які цікавляться сучасними можливостями автоматизації бухгалтерського та податкового обліку.

Висловлюємо вдячність спікерам за змістовні і пізнавальні доповіді та відповіді на питання учасників.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та плідні зустрічі!

Висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за можливість проведення заходу в ці складні часи та за те, що даруєте нам відчуття захищеності.