ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нові можливості для успішного кар’єрного майбутнього

17 квітня 2024 року була проведена онлайн-зустріч з партнером Херсонського державного аграрно-економічного університету агенцією «Mavista» для здобувачів вищої освіти. Метою зустрічі була презентація проходження практики в Німеччині.

Зустріч розпочалася з виступу Діани – менеджерки агенції «Mavista». Вона розповіла, що компанія має більше, ніж 10 років досвіду в сфері рекрутингу та працевлаштування, 7450 задоволених клієнтів, які успішно знайшли роботу завдяки допомозі агенції, 930 актуальних роботодавців з різних галузей, які постійно пропонують нові вакансії, 14 країн для працевлаштування, що відкриває широкі можливості для кар'єрного зростання та 3 офіси у Львові, Дрездені та Тбілісі, які забезпечують персональний підхід до кожного клієнта.

Доповідачка презентувала широкий спектр можливостей працевлаштування: сезонні та довгострокові роботи (110 ферм, 145 садів та полів, 112 складів, 165 розсадників) та студентська практика (235 готелів, 133 заклади громадського харчування).

Менеджерка надала актуальну інформацію про вакансії в Німеччині, закцентувала увагу, що проходження практики відбувається з урахуванням спеціальності здобувачів, що гарантує цінний досвід та знання. Пані Діана чітко описала обов'язки на кожній вакансії, а також очікувану заробітну плату, щоб здобувачі могли прийняти обґрунтоване рішення. Здобувачі ознайомилися з місцезнаходженням роботодавця, кількістю робочих годин на тиждень, умовами проживання та харчування.

Дякуємо Партнеру за проведену онлайн-презентацію та надані можливості для студентства Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Автор: Навчально-методичний відділ (17.04.2024)