ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нові партнери – більше можливостей для здобувачів ХДАЕУ

15 квітня 2024 року Херсонський державний аграрно-економічний університет підписав договори про співпрацю та договори про співробітництво щодо організації дуальної форми здобуття вищої освіти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Буд-Контроль» і Приватним підприємством «Кіровоградбудпроект».

ТОВ Буд-контроль має багаторічний досвід у капітальному будівництві на території України у соціальній сфері, реставрації пам’яток архітектури, будівництві фортифікаційних споруд, доріг місцевого значення тощо.

Проектна організація «Кіровоградбудпроект»є провідним підприємством-проектувальником в Центральній Україні, яке спеціалізується на виконанні професійної розробки та стилізації житлових і громадських приміщень, а саме: промислових будівель і споруд, підприємств агро-промислового комплексу, складів сільгосппродукції тощо.

Враховуючи взаємну зацікавленість, партнери спрямують зусилля на здійснення навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної, виховної, профорієнтаційної роботи і взаємного обміну досвідом з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

Дякуємо нашим новим партнерам за нові можливості та сподіваємося на плідну співпрацю.

Автор: Навчально-методичний відділ (17.04.2024)