ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзний профорієнтаційний захід працівників ХДАЕУ

21 березня 2024 року викладачами Херсонського державного аграрно-економічного університету – завідувачем кафедри будівництва, архітектури та дизайну, кандидатом технічних наук, доцентом Віктором Слонем, доцентом кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Валентиною Зубенко, доцентом кафедри соціальних та поведінкових наук Оленою Шаумян та доцентом кафедри підприємництва, обліку та фінансів Лесею Кононенко була проведена профорієнтаційна зустріч із учнями 10-х та 11-х класів Новоукраїнського ліцею № 8 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Новоукраїнського ліцею №4 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Новоукраїнського ліцей № 6 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Новоукраїнського ліцею "Лідер" Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області.

У ході зустрічі обговорювались питання можливості та доцільності здобування освіти саме у Херсонському державному аграрно-економічному університеті і умовами вступу у 2024 році.  Викладачами було акцентовано увагу на можливості здобуття освіти за дистанційним, гібридним та дуальним форматом.

Старшокласники зацікавились можливістю навчання у ХДАЕУ. І на завершення заходу представників ХДАЕУ було запрошено на наступні зустрічі!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!