ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота економічного факультету набирає обертів!!!

Майбутнє будь якого закладу залежить від здобувачів, які в ньому навчаються. Саме з метою залучення абітурієнтів до навчання в ХДАЕУ, де домінує студентоцентрований підхід, було проведено цікавий спортивний захід.

Під час профорієнтаційної зустрічі з майбутніми випускниками Авангардівської гімназії Авангардівської селищної ради в Одеській області, викладач кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Артемом Гараєвим розповів про наш університет взагалі та 017 спеціальність за освітньою програмою “Менеджменту у спортивній діяльності” зокрема.

Захід проводили в у дусі 017 спеціальності в форматі майстер класу з бойового мистецтва Айкідо. До заходу були залучені здобувачів вищої освіти нашого університету, які на власному довели перспективність навчання в  нашому закладі та продемонстрували власні вміння зі спортивних одноборств. 

В цікавій формі здобувачі та викладачі познайомилися із старшими гімназистами, зробили показовий виступ з Айкідо та залучили всіх присутніх до майстер класу, де розібрали найпростіші елементи самооборони із найменшою шкодою для нападника (звільнення від захватів, зміщення з лінії атаки та деякі техніки заломів та утримання противника). Також розібрали психологічні аспекти та формування правильної поведінки у конфліктних ситуаціях.

Особливий акцент зустрічі стосувався можливості та важливості навчання майбутніх абітурієнтів саме в Україні та створенні розуміння того як вони хочуть жити і що вони можуть зробити для зміцнення та відбудови нашої рідної України!

Артем Гараєв розповів про переваги та важливість навчання в ХДАЕУ, про власний досвід навчання в університеті та про переваги кожного факультету та роль їх випускників у майбутньому України! Особливу увагу приділив Економічному факультету та 017 спеціальності Фізична культура і спорт за освітньою програмою “Менеджмент у спортивній діяльності”!

Всі учасники заходу залишилися задоволені та пішли додому із гарними думками про майбутнє. Також вони отримали брошури та флаєри про університет та всі спеціальності, які є в Херсонському державному аграрно-економічному університеті! Також майбутнім абітурієнтам наголосили про можливість отримання корисною та оперативної інформації на сайті ХДАЕУ та на його сторінках в соц.мережах!

Автори: Артем Гараєв, Євгеній Стрикаленко